Luc de Winter

Sinds Februari 2024 ben ik met veel plezier werkzaam als Fysiotherapeut bij Fysiotherapie Beenhakkers op de hoofdlocatie, de Ophoviuslaan en bij WeenerXL. Hier behandel ik een breed gevarieerde doelgroep, van mensen met acute klachten tot langdurige klachten, bij de WeenerXL begeleid ik de fitness op een fysiotherapeutische manier.

Ik ben zeer breed geïnteresseerd in het vak, het liefst heb ik iedere dag een gevarieerd rooster en zie ik verschillende type mensen. Met een holistische blik probeer ik iedereen te benaderen en een klacht dan ook vanuit een breed perspectief te zien. Zodat ik hiermee iedere patiënt op een (voor mij) zo goed mogelijke manier kan begeleiden in zijn of haar herstelproces en route naar een gezond lichaam. Door de diverse studies die ik heb gedaan (bachelor Sportkunde, bachelor Fysiotherapie en momenteel de Master of Science in Osteopathie) kan ik mensen op een breed vlak helpen. Dit doe ik door onder andere hands-on therapie (mobiliseren, massage, dry needling, triggerpoint behandelingen, tapen, osteopatische manipulaties en viscerale mobilisaties) en hands-off therapie (sport begeleiding, voedingsadvies).

Wie ben ik verder?

Sinds kort woon ik in het mooie en gezellige Den Bosch, nadat ik twee jaar op het Caribische Sint Maarten heb gewoond en gewerkt als fysiotherapeut.  Op sportief gebied basketbal ik heel graag en fitness ik.

terug naar team