Samen bewegen

We zijn blij dat we deze nieuwe beweeggroepen mogen aankondigen. Regelmatig krijgen we vragen van onze patiënten of ze na de behandeling nog mogen blijven sporten. Met onze tweede locatie op de Ophoviuslaan 71 is het mogelijk om Samen Bewegen op te starten.

Voor wie is het geschikt?
Voor iedereen die weet of voelt dat hij of zij meer moet bewegen, maar niet weet hoe. Misschien heb je al eerder klachten gehad en durf je niet goed het sporten weer op te pakken? Of heb je gewoon zin om samen met een klein groepje op een vast tijdstip te bewegen?

Welkom om te proberen
Kom het gewoon eens proberen, een proefles is altijd gratis. Onze fysiotherapeuten kunnen je advies geven of samen bewegen bij je past.

Ervaringen van een van de eerdere deelnemers: “Ik ben altijd blij als ik geweest ben, ik voel me fit en vrolijk”. We horen ook vaak dat het samen bewegen een goede stok achter de deur is. Zelf bewegen is niet altijd zo eenvoudig, daarom zijn wij er om jou hierin te ondersteunen.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@fysiotherapiebeenhakkers.nl of te bellen naar 073 6135318.

Praktische informatie
Wanneer: we starten de groepen op dinsdag, woensdag en vrijdagochtend. Er zijn meerdere tijdstippen, dit hang af van het aantal deelnemers.

Waar: Ophoviuslaan 71

Kosten: Samen bewegen wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. We hebben verschillende abonnementen:

  • 1x week €50 per maand (je kunt elke maand opzeggen)
  • 2x week €100 per maand (je kunt elke maand opzeggen)
  • Per les €12,50 (strippenkaart)