Pierre Beenhakkers

Mijn naam is Pierre Beenhakkers, praktijkhouder van Praktijk Fysiotherapie Beenhakkers. Ik ben in 1989 afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie te Breda. Sinds 1999 ben ik geregistreerd in het register Orthopedische Manuele Therapie. Daarnaast ben ik geregistreerd  arbeidsfysiotherapeut

In 1996 ben ik deze praktijk gestart, in eerste instantie in de van Noremborghstraat en sinds 2004 op onze huidige lokatie aan de Antoon der Kinderenlaan. Gedurende de afgelopen 20 jaar heb ik geprobeerd om de praktijk uit te bouwen tot een praktijk met diverse specialisaties. Inmiddels zijn de volgende specialisaties aanwezig: Orthopedisch Manuele Fysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Bekkenfysiotherapie, Psychosomatiesche fysiotherapie, Arbeidsfysiotherapie, Schouderfysiotherapie, Neurologische aandoeningen, Diabetes Mellitus en CARA patiënten.

Mijn specialisaties liggen op het gebied van de Orthopedisch Manuele Therapie, Schouderfysiotherapie en Arbeidsfysiotherapie. Sinds 2008 ben ik lid van het bestuur van het Schoudernetwerk Noord Brabant. Samen met de orthopeden en collega’s schouderfysiotherapeuten zorgen wij voor een breed netwerk in Brabant.

BIG nr: 19033065704

terug naar team