Kiki Coppelmans

Mijn naam is Kiki Coppelmans sinds 2002 ben ik als algemeen fysiotherapeut afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. In de 13 jaar erna heb ik met plezier gewerkt in Vlijmen en ‘s-Hertogenbosch in een particuliere fysiotherapie praktijk. In die periode heb ik mijn kennis vergroot en up to date gehouden met allerlei cursussen zoals; Triggerpointmassage, Mulligan manuele therapie, Deelcursus Osteopathie.

Ik heb werkervaring opgedaan in het behandelen van bekken-/rug pijnklachten tijdens en na de zwangerschap, MINT Rugscholing en Medische trainingstherapie en Graded Activity. En al die tijd bleef mijn affiniteit gaan naar stressgerelateerde klachten, klachten doordat het leven allemaal even niet meer mee zit en daarbij complexe lichamelijk onverklaarbare klachten. Daardoor ben ik de Post-HBO opleiding tot Psychosomatisch Fysiotherapeut in Amsterdam gaan volgen. In 2010 ben ik hierop afgestudeerd en voer deze specialisatie met erg veel plezier en passie uit.

Omdat deze specialisatie nog vrij onbekend is en relatief weinig voorkomt ben ik vanaf juni 2015 mijn horizon gaan verbreden en werk nu als zelfstandige psychosomatisch fysiotherapeut in ‘s-Hertogenbosch.

Wilt u meer informatie over psychosomatische fysiotherapie neem dan gerust contact met Kiki Coppelmans op via email of telefoon.

Kiki Coppelmans, psychosomatisch fysiotherapeut. Tel: 0642252777

Mail: info@ki2move.nl

BIG nr: 59055992004

terug naar team