Arbeidsfysiotherapie

Arbo-curatieve fysiotherapie oftewel Arbeidsfysiotherapie richt zich vooral op lichamelijke klachten gerelateerd aan iemands werkwijze op de werkplek. Centraal staat de vraag wat de relatie is van de klacht tot het werk.

Wij verrichten deze vorm van fysiotherapie in nauwe samenwerking met Ergo Optima in Rosmalen en Fysergo in Rotterdam. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in arbo-curatieve zorg en arbeidsintegratie. Om deze vorm van fysiotherapie gericht op arbeid te kunnen uitvoeren hebben wij de opleiding arbeidsfysiotherapie gevolgd. Zowel Jules van Roessel als Pierre Beenhakkers zijn geregistreerd arbeidsfysiotherapeut.

De Arbeidsfysiotherapie is drieledig. Ten eerste bestaat deze vorm uit de gewone fysiotherapeutische zorg maar dan vooral gericht op de relatie met het werk. Ten tweede beoordelen we werkplekken in relatie tot iemands klacht. Ten derde geven wij trainingen om iemands belastbaarheid te vergroten.

Inmiddels verzorgt onze praktijk de arbo-curatieve fysiotherapie van de gemeente        ’s-Hertogenbosch, Zaltbommel, Maasdriel, Vught en Haren.

Wij verrichten deze werkzaamheden inmiddels al meer dan 15 jaar. Voor meer informatie kunt u ons mailen. info@fysiotherapiebeenhakkers.nl  t.a.v. Jules van Roessel en Pierre Beenhakkers.

(De HKZ certificering geldt niet voor dit deelgebied)