Arbeidsfysiotherapie

Arbo-curatieve fysiotherapie oftewel Arbeidsfysiotherapie richt zich vooral op lichamelijke klachten gerelateerd aan iemands werkwijze op de werkplek. Centraal staat de vraag wat de relatie is van de klacht tot het werk.

Wij zijn netwerkpartner van LIJV en Be-Life. Beide arbeidsfysiotherapeutische netwerken trainen en coachen medewerkers om hun gezondheid en duurzame inzetbaarheid te vergroten, op individueel- en teamniveau. Dit doen ze voor bedrijven en diverse grote (zorg)verzekeraars. Onze praktijk verzorgt in samenwerking met LIJV en Be-Life bedrijfs- en arbeidsfysiotherapie binnen Bedrijfszorg voor de gemeenten ’s Hertogenbosch, Haaren, Zaltbommel en Vught. Daarnaast verzorgen we de arbeidsfysiotherapie voor enkele grote bedrijven zoals bijvoorbeeld NS en UWV en enkele kleinere MKB bedrijven.

Zowel Jules van Roessel als Pierre Beenhakkers zijn geregistreerd arbeidsfysiotherapeut.

De Arbeidsfysiotherapie is drieledig. Ten eerste bestaat deze vorm uit de gewone fysiotherapeutische zorg maar dan vooral gericht op de relatie met het werk. Ten tweede beoordelen we werkplekken in relatie tot iemands klacht. Ten derde geven wij trainingen om iemands belastbaarheid te vergroten.

Wij verrichten deze werkzaamheden inmiddels al meer dan 15 jaar. Voor meer informatie kunt u ons mailen. info@fysiotherapiebeenhakkers.nl  t.a.v. Jules van Roessel en Pierre Beenhakkers.