Arbeidsfysiotherapie
Arbo-curatieve fysiotherapie oftewel arbeidsfysiotherapie richt zich vooral op lichamelijke klachten gerelateerd aan iemands werkwijze of werkplek. Centraal staat de vraag wat de relatie is van de klacht tot het werk.

Lees verder →

Sportblessures
Fysiotherapie bij sportblessures; enkelklachten, knieklachten en andere sportgerelateerde klachten.

Lees verder →

copd-astma
Jules van Roessel is onze specialist op het gebied van COPD en Astma. Hij is lid van het COPD kennisnetwerk Den Bosch (www.copdnetwerkdenbosch.nl)

 

Lees verder →

dryneedling
Je zou kunnen zeggen dat dry needling de westerse vorm van acupunctuur is. Eigenlijk is het niet anders dan een variant op de klassieke acupunctuur maar nu met een westers verklaringsmodel.

Lees verder →

fysiofitness
Fysiofitness is een trainingstherapie om de spierkracht en conditie te verbeteren. Daarnaast heeft de training invloed op de lenigheid en het lichaamsgewicht.

Lees verder →

Fysiotherapie voor ouderen Jules van Roessel heeft jarenlange ervaring met het werken met ouderen. Voorheen was hij lid van het geriatrienetwerk wat hij sinds kort heeft ingeruild voor het Parkinsonnet. Lichamelijke problemen bij ouderen uiten zich vooral in achteruitgang van kracht en conditie.

Lees verder →

kinderfysiotherapie
Kinderen leren spelenderwijs. Door te bewegen en te spelen ontwikkelen kinderen hun zintuigen en motoriek. Soms gaat dit niet vanzelf en kan de motorische ontwikkeling van het kind kan vertraagd, bedreigd of afwijkend verlopen.

Lees verder →

manueeltherapie
Orthopedisch Manueel Therapie is een vorm van manueel therapie waarbij klachten en bewegingsstoornissen in het houdings- en bewegingsapparaat worden behandeld.

Lees verder →

neurologische aandoeningen
Fysiotherapie bij neurologische aandoeningen ( CVA, MS, Parkinson enz. ) is vooral gericht op het verbeteren en onderhouden van de functionaliteit van het dagelijkse handelen in iemands leven.

Lees verder →

psychosomatische fysiotherpaie
Psychosomatische klachten zijn (lichamelijke)klachten die ontstaan door een verstoord evenwicht tussen lichaam en geest.

Lees verder →

schouderfysio
Pierre Beenhakkers en Emily van `t Hof zijn lid van het Schoudernetwerk Noord Brabant. Dit Schoudernetwerk Noord-Brabant is in 2009 opgericht. Het netwerk bestaat uit fysio- en manueel therapeuten uit de kringen Waalwijk, Tilburg, Eindhoven, Uden en ´s-Hertogenbosch.

Lees verder →

suikerziekte
Bewegen is sowieso voor iedereen belangrijk maar voor mensen met suikerziekte is het extra belangrijk. Het is zelfs mogelijk dat men in het beginstadium van de ziekte door te bewegen het slikken van medicijnen kan verminderen of zelfs kan voorkomen.

Lees verder →