Fysiotherapie bij Parkinson(isme)

Jules van Roessel behandelt al meer dan 20 jaar mensen met Parkinson of aanverwante aandoeningen. Deze ervaring heeft hij opgedaan binnen de GGZ Oost Brabant, locatie Coudewater te Rosmalen. Daar begeleidde hij dagelijks Parkinson(isme) patiënten.  Inmiddels behandelt hij al jaren Parkinson patiënten op de praktijk in de Antoon der Kinderenlaan 7.

De therapie heeft over het algemeen een actief karakter. Met andere woorden in de meeste gevallen zal er getraind worden. Daarnaast wordt er gekeken naar allerlei strategieën om zo mobiel en flexibel mogelijk te blijven.

Is het moeilijk om naar de praktijk te komen dan zal de behandeling aan huis plaatsvinden.

Parkinson is een chronische aandoening die voorkomt op de lijst voor langdurige fysiotherapie. Het blijft wel zaak om goed aanvullend verzekerd te blijven want de eerste 20 behandelingen worden vergoed uit de aanvullende verzekering.

Jules van Roessel is lid van het ParkinsonNet. Het ParkinsonNet zet zich in voor kwalitatieve zorg op maat bij mensen met de aandoening parkinson. Het net is multidisciplinair. Door de multidisciplinaire samenwerking ontstaan goede contacten tussen de verschillende parkinson zorgverleners in een bepaalde regio. Door deze communicatie verbetering kunnen we sneller en beter uw zorg begeleiden en op maat aanbieden.

Verder zie onderstaande links:

ParkinsonNet

Jules van Roessel