We zoeken een hart-vaat-long fysiotherapeut

Omdat onze collega Jules met pensioen is gegaan zoeken we uitbreiding in de behandelingen voor onze hart-vaat-long patiënten.  

Is dit straks jouw werkplek?

Je mag beginnend zijn, of al veel ervaring hebben: het belangrijkst is dat je affiniteit met deze doelgroep. Deze patiëntengroep komt vaak voor langere tijd naar de praktijk en je bouwt dan ook een langdurige relatie met de patiënten op.

 

Meer dan alleen behandelen
Dagelijks komen er bij ons Parkinson, COPD en hartfalen patiënten bij ons trainen. Na een uitgebreide intake stellen we een behandelplan op en trainen de patiënten functioneel. Naast lichamelijke klachten hebben we bij deze patiënten ook aandacht voor het algemene welzijn. Het chronisch ziek zijn heeft veel impact op het dagelijks leven. Een mooie specialisatie voor een fysiotherapeut die minder in de  behandelkamer wil zijn en intensievere band wil opbouwen met patiënten. 

Werken in netwerken
Bij ons werk je met ervaren collega’s die in meerdere netwerken zitten, of deze zelfs hebben opgericht. We zijn erkend in behandeling van Parkinson, Claudicatio en longproblematiek en hartrevalidatie. We zijn lid van  Chronisch Zorgnet, COPD netwerk en Parkinsonnet en werken hierin samen met ziekenhuizen. 

Specialisatie
Ben je nog niet gespecialiseerd maar heb je wel interesse? Neem dan ook contact met ons op. We hebben hiervoor mogelijkheden.

Uren
We hebben ruimte voor een fulltimer, maar ook een klein contract voor bijvoorbeeld in de ochtenden (8-12 uur) is  zeker bespreekbaar.  Het is voor ons belangrijk dat je past binnen ons team en bij onze patiënten.

Ons team en onze patiënten
Werken bij fysiotherapie Beenhakkers betekent werken in een ervaren team in een huiselijke warme sfeer. We werken veel samen, staan voor elkaar klaar en hebben een goede band met onze patiënten. De praktijk bestaat al ruim 26 jaar en heeft een goede naam opgebouwd in Den Bosch en omstreken We zijn een begrip vanwege onze kennis op het gebied van Parkinson, COPD, schouderklachten, revalidatietrajecten, sportblessures, bekken, NAH en ouderenzorg.

 

Werken in een mooie omgeving nabij centrum Den Bosch
Fysiotherapie Beenhakkers heeft 2 locaties. De ene locatie bevindt zich in een mooi monumentaal pand vlakbij de binnenstad. De andere locatie is 300 meter verder en ligt vlakbij een mooi stadspark. Het is makkelijk te bereizen met het openbaar vervoer en er zijn parkeerplekken voor de deur.

Kans om te ontwikkelen
We zijn een zelfstandige praktijk, geen onderdeel van een keten. We zetten zelf nieuwe diensten op, en bedenken en doen dit samen met de collega’s. Er is veel ruimte voor eigen input en eigen ontwikkeling. Onze praktijk is sterk in ontwikkeling en maakt zich klaar voor de toekomst. Dit geeft veel kansen!

Verder vragen we van je:
-een afgeronde opleiding fysiotherapie, BIG en KRF/SKF geregistreerd
-bij voorkeur een specialisatie hart-vaat-long
– dat je nieuwsgierig en gedreven en graag samen werkt met anderen
– dat je een positieve en flexibele instelling hebt
– dat je inlevend bent en wel houdt van een grapje

Salaris
Het salaris hangt af van je ervaring en opleiding. Verder zijn er flexibele werktijden, opleidingsmogelijkheden en interne coaching.

Kennismaken?
Hebben we je interesse gewekt? Kom dan gerust een keertje kennismaken, je hoeft niet meteen een sollicitatiebrief te schrijven. Stuur een mailtje naar: info@fysiotherapiebeenhakkers.nl of bel ons even op: 073 6135318 en vraag naar Rogier de Rooij. Dan zorgen wij dat de koffie en thee klaar staat.

Andere specialismen ook welkom!
We blijven in ontwikkeling, dus mocht je een therapeut zijn met een ander specialisme, neem dan ook zeker met ons contact op.