Pak je kans!

Steeds meer patiënten weten de weg naar onze praktijk te vinden. Mensen uit de wijk, maar ook veel patiënten die ons opzoeken vanwege onze expertise. We willen graag alle patiënten helpen en daarom zoeken we uitbreiding van ons team.

Is dit straks jouw werkplek?

We hebben ruimte voor een algemeen fysiotherapeut (beginnend/met ervaring), manueel therapeut, hart-vaat-long therapeut.

Ervaring en uren
We vragen geen minimale of maximale werkervaring voor deze functie. Dit geldt ook voor het aantal werkuren, we hebben ruimte voor een fulltimer, maar een klein contract is ook zeker bespreekbaar. Het is voor ons belangrijk dat je past binnen ons team en bij onze patiënten.

Specialisatie

Ben je nog niet gespecialiseerd maar heb je wel interesse? Neem dan ook contact met ons op. We hebben hiervoor mogelijkheden. Mocht je een therapeut zijn met een ander specialisme, neem dan ook zeker met ons contact op. Onze praktijk is sterk in ontwikkeling en maakt zich klaar voor de toekomst. Dit geeft veel kansen!

Ons team en onze patiënten

Werken bij fysiotherapie Beenhakkers betekent werken in een ervaren team in een huiselijke warme sfeer. We werken veel samen, staan voor elkaar klaar en hebben een goede band met onze patiënten. De praktijk bestaat al ruim 26 jaar en heeft een goede naam opgebouwd in Den Bosch en omstreken We zijn een begrip vanwege onze kennis op het gebied van schouderklachten, revalidatietrajecten, sportblessures, bekken, COPD, Parkinson, NAH en ouderenzorg.

Welke kansen bieden we?

Kans om aan te sluiten bij netwerken en samen te werken in de keten

Bij ons werk je met ervaren collega’s die in meerdere netwerken zitten, of deze zelfs hebben opgericht. We zijn lid van het Schoudernetwerk, Chronisch Zorgnet, COPD netwerk en Parkinsonnet. We werken samen met verschillende ziekenhuizen voor diagnostiek en onderzoek (post IC, long Covid, Schouderpolikliniek). Er is ruimte voor jou om hierbij aan te sluiten en je verder te specialiseren. We behandelen ook patiënten die chronische zorg nodig hebben, we zijn erkend in behandeling van Parkinson, Claudicatio en longproblematiek en hartrevalidatie.

Kans om te werken in een mooie omgeving nabij centrum Den Bosch

Fysiotherapie Beenhakkers bevindt zich in een mooi monumentaal pand vlakbij de binnenstad. Het is makkelijk te bereizen met het openbaar vervoer en er zijn parkeerplekken voor de deur.

Kans om te ontwikkelen

We zijn een zelfstandige praktijk, geen onderdeel van een keten. We zetten zelf nieuwe diensten op, en bedenken en doen dit samen met de collega’s. Er is veel ruimte voor eigen input en eigen ontwikkeling.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar 2 enthousiaste collega’s die het fijn vinden om in kleinschalige praktijk te werken en graag mee denken over de ontwikkelingen in het vakgebied.

Verder vragen we van je:

– een afgeronde opleiding fysiotherapie, BIG en KRF/SKF geregistreerd
– voor de functie manueel therapeut: een masteropleiding manueel therapie, of in opleiding bent hiervoor
– dat je een expert bent, nieuwsgierig en gedreven en graag samen werkt met anderen
– dat je een positieve en flexibele instelling hebt
– dat je inlevend bent en wel houdt van een grapje

Salaris
Het salaris is marktconform, de hoogte hangt af van ervaring en opleiding. Verder zijn er flexibele werktijden, opleidingsmogelijkheden en interne coaching.

Kennismaken?
Hebben we je interesse gewekt? Kom dan gerust een keertje kennismaken, je hoeft niet meteen een sollicitatiebrief te schrijven. Stuur een mailtje naar: info@fysiotherapiebeenhakkers.nl of bel ons even op: 073 6135318 en vraag naar Rogier de Rooij. Dan zorgen wij dat de koffie en thee klaar staat.

Fysiotherapie Beenhakkers
Antoon der Kinderenlaan 7
5212 AA ’s-Hertogenbosch