Manueel therapeut (m/v) ‘s-Hertogenbosch (16- 36 uur)

Ben jij de therapeut die houdt van echte aandacht voor de mens achter de hulpvraag, die graag samenwerkt in een ervaren team en die graag met ons mee ontwikkelt? Dan maken wij graag kennis met je.

Beenhakkers Fysiotherapie
Onze praktijk bevindt zich nabij het centrum van Den Bosch. Hier helpen wij de patiënten met een persoonlijke en kwalitatief hoogstaande behandeling. Dit doen we vanuit een karakteristiek pand in de diverse woonwijk de Muntel. We onderscheiden ons van andere therapiepraktijken door ons ervaren team met specifieke expertise en onze huiselijke setting. We zijn een begrip in Den Bosch en omstreken vanwege onze kennis op het gebied van schouderklachten, revalidatietrajecten, sportblessures, COPD, Parkinson, NAH en ouderenzorg. Ook is er expertise op gebied van bedrijfsfysiotherapie.

Wat verwachten onze patiënten van jou?
Onze patiënten verwachten een betrokken therapeut die dicht bij hem/haar staat. Ze zijn gewend aan een inlevende therapeut met een open houding, luisterend oor en met humor waar het kan.

Wat verwachten we van jou?
Met jouw kennis bied je niet alleen specifieke ondersteuning aan patiënten, maar ben je onderdeel van het team waarin je kennis wil delen. Je levert één op één zorg op de praktijk en ook aan huis. Ook op onze nevenvestiging in het centrum van Den Bosch lever je zorg en verzorg je trainingen.

Wat mag je van ons verwachten?
Je werkt bij ons in een team waarin de patiënt, collegialiteit en een goede sfeer centraal staan. Graag bekijken we de mogelijkheden voor scholing en specialisatie die passen bij jouw ambities en binnen de mogelijkheden van onze praktijk. De exacte invulling van uren en werkdagen zullen we in overleg bepalen.

Nog even alles op een rij wij gaan graag met je in gesprek wanneer je:

  • Je een afgeronde master manuele therapie hebt, BIG en KRF/SKF geregistreerd
  • Je al ervaren bent of nieuw in het vak
  • Je nieuwsgierig en gedreven bent en graag samen werkt met anderen
  • Je een positieve en flexibele instelling hebt

Heb je interesse?
Stuur dan je motivatiebrief (mag kort zijn) en CV naar:

Fysiotherapie Beenhakkers
Tav Pierre Beenhakkers of Rogier de Rooij
info@fysiotherapiebeenhakkers.nl

Antoon der Kinderenlaan 7
5212 AA ’s-Hertogenbosch
tel: 073-6135318